Service og ettermarked

Båtsesongen er kort, derfor er det viktig at utstyret fungerer til en hver tid.

Dette er også bakgrunnen for at vi startet selskapet. El-drift er foruten å være billigere og stillere også mer driftssikkert. Det er begrenset vedlikeholdsbehov på våre produkter. En service-manual vil medfølge. Servicen utfører du selv. Noe som resulterer i penger spart. Motorene skal vaskes og vi anbefaler lett innfetting av korrosjons utsatte områder. Videre byttes anoder etter behov. Batterier settes til lagring på 60% oppladet status - det er alt.

Skulle uhellet skje, er vi aldri langt unna. Vi har et mindre service verksted i Ski, med det mest nødvendige av deler. Delene kan hentes eller sendes med express pakke. Skulle du være så uheldig at det må gjøres en større reparasjon, er det mulig å levere motoren til oss. Du låner selvfølgelig en motor mens vi reparerer! Sesongen er som kjent kort.

Men som beskrevet på utvikling har vi gått grundig til verks og tror behovet for å sende utstyr inn til service er begrenset.

Vi leverer uansett alt utstyr med 1 års garanti.

  • Grey Facebook Icon

OM OSS

Impulse Power startet opp i 2017. Vi tror på elektrifisering, vi tror på produktdesign som skiller seg ut og vi tror at dersom du velger våre produkter går du aldri tilbake!

LANSERES VÅREN 2021

Impulse 4, 6, 10 er lansert sammen med Eker Design - Prøv oss!